Centre Hospitalier i Lannion köper DrugLog™

Pharmacolog Sarl har fått en order på ett DrugLog™-system för placering på Lannion Hospital i Bretagne, Frankrike. Systemet kommer att användas för slutkontroll av cytostatikapreparat på sjukhusapoteket.

Pharmacolog Sarl har fått en beställning på ett DrugLog®-system som kommer att placeras på Centre Hospitalier Lannion-Trestel, som tillhör sjukhusgruppen GHT Territoire d’Armor. Systemet kommer att användas där för den slutliga kontrollen av cellgiftsberedningar iordningställda på sjukhusapoteket.

Didier Dubois, försäljningschef Pharmacolog SARL kommenterar: “Jag är glad att Lannion Hospital har beslutat att installera DrugLog® för att kontrollera sina cellgiftsberedningar. Det har varit ett sant nöje att samarbeta med apotekschefen Drs Trainaud, och Biomediciningenjören Dr Ducluzeau. Ur Pharmacologs perspektiv är det mycket uppmuntrande att öka den installerade basen i Frankrike med det första systemet i Bretagne.”

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release