Pharmacolog anställer säljchef i USA

Pharmacolog har anställt Jeffrey Marton som säljchef i Pharmacolog USA Inc. Jeffrey har lång erfarenhet av att sälja medicinsk teknik till apotek och sjukhus. Jeffrey kommer närmast från en roll som Area Sales Manager vid TouchPoint Medical och börjar sin anställning den 3/9 2019.

Pharmacolog har som ett led i sin kommersiella satsning på den nordamerikanska marknaden anställt Jeffrey Marton som säljchef på den amerikanska marknaden med huvudsakligt geografiskt fokus på Midwest. Jeffrey har mer än 15 år erfarenhet av göra affärer med sjukhusapotek och har själv tidigare arbetat på apotek. Han har vidare erfarenhet av att både sälja medicinsk teknik och läkemedel, en för bolaget mycket värdefull kombination. Jeffrey kommer närmast från rollen som Area Sales Manager vid TouchPoint Medical och börjar sin anställning hos Pharmacolog den 3 september.

Mats Högberg, VD, kommenterar: ” Vi är utomordentligt glada över att ha fått Jeff ombord. Jeff har en mycket lämplig bakgrund och ett enastående nätverk i Midwest området, något som är mycket värdefullt för bolaget. Vi förväntar oss snabba resultat nu när vi har egna, direkta säljresurser på marken i USA.”

Jeffery Marton, Sales Manager, comments.” ”Jag är mycket glad och hedrad över att få vara med och bygga upp Pharmacolog ’s verksamhet i USA. Varje dag i USA ökar fokus på läkemedels- och patientsäkerhet på sjukhus. Efter mer än 15 års erfarenhet av klinisk farmaci har jag själv upplevt behovet av Pharmacologs produkter och jag känner att DrugLog kommer att ha en stor inverkan i kampen mot Drug Diversion i USA. ”

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog är specialiserat på att utveckla system och lösningar för en effektivare och säkrare användning av intravenösa läkemedel. Bolagets första produkt, DrugLog®, möjliggör för en sjuksköterska eller apotekare att snabbt och enkelt kontrollera att ett injicerbart läkemedel har rätt koncentration. Pharmacologs långsiktiga vision är en individuellt optimerad medicinering för varje enskild patient där alla tillgängliga parametrar beaktas vid kontroll och distribution av läkemedlet. Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release