Pharmacolog förstärker säljorganisationen i USA

Pharmacolog har anställt Steve Maiorano som försäljningsrepresentant i Pharmacolog USA Inc. Steve har många års erfarenhet av att sälja medicinsk teknik och tjänster till apotek och sjukhus över hela världen. Steve kommer senast från en roll som Director Sales and Marketing på TouchPoint Medical och börjar sin anställning den första oktober.

Som en del av sin kommersiella expansion på den nordamerikanska marknaden har Pharmacolog anställt Steve Maiorano som försäljningsrepresentant på den amerikanska marknaden med stort geografiskt fokus på östkusten. Steve har mer än 20 års erfarenhet av att göra affärer med sjukhusapotek. Steve kommer senast från en befattning som Director Sales and Marketing på TouchPoint Medical och kommer att börja sin anställning i Pharmacolog den första oktober.

Mats Högberg, VD, kommenterar: ”Vi är mycket glada över att ha Steve ombord. Steve har en mycket lämplig bakgrund och ett enastående nätverk i östkustområdet, något som är mycket värdefullt för företaget. Vi förväntar oss en accelererad affärstillväxt nu när vi har våra egna direktförsäljningsresurser med fokus på USA: s östkust. ”

Steve Maiorano, försäljningsrepresentant, kommenterar. ”Jag är glad att börja hos Pharmacolog och är hedrad över att vara en del av det växande teamet i USA. Varje dag i USA är det en växande oro kring patientsäkerhet och Drug DIversion i vårdinrättningar över hela USA. Under mina 20 år i vården har jag själv bevittnat behovet av Pharmacologs produkter och jag känner att de kommer att få en enorm inverkan på patientsäkerheten och när det gäller att förhindra drug diversion. ”

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog är specialiserat på att utveckla system och lösningar för en effektivare och säkrare användning av intravenösa läkemedel. Bolagets första produkt, DrugLog®, möjliggör för en sjuksköterska eller apotekare att snabbt och enkelt kontrollera att ett injicerbart läkemedel har rätt koncentration. Pharmacologs långsiktiga vision är en individuellt optimerad medicinering för varje enskild patient där alla tillgängliga parametrar beaktas vid kontroll och distribution av läkemedlet. Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com. Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release