Inova Healthcare väljer WasteLog™

Pharmacolog USA Inc. har fått en beställning från Inova Healthcare på ett WasteLog™-system som ska placeras på Inova Fair Oaks Hospital i Fairfax, VA. 

Inova är norra Virginias ledande ideella vårdgivare med mer än 2 miljoner patientbesök varje år genom ett integrerat nätverk av sjukhus, primär- och specialistvårdsmottagningar, akutmottagningar, öppenvårdstjänster och destinationsinstitut.
WasteLog™ kommer att introduceras på Inova Fair Oaks Hospital, ett akutsjukhus med 174 bäddar som betjänar de snabbt växande förorterna i norra Virginia.

Lars Gusch, VD för Pharmacolog kommenterar: “Jag är glad över att Pharmacologs resa med WasteLog™ för att förbättra våra kunders Drug Diversion Prevention program fortsätter med den senaste ordern från vår nya kund i Virginia.”

För mer information kontakta:

Lars Gusch, vd

E-post: lars.gusch@pharmacolog.se
Tel: 070-223 97 72


Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://perpetuamedical.se/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Release