Pharmacolog bjuder in till investerarlunch den 21 september 2022

I samband med den pågående företrädesemissionen i Pharmacolog i Uppsala AB (publ) (”Pharmacolog” eller ”Bolaget”), bjuder Bolaget in aktieägare och allmänheten till investerarlunch i Stockholm.

Investerarlunchen hålls hos Mangold Fondkommission, som agerar finansiell rådgivare i samband med företrädesemissionen, onsdagen den 21 september 2022 klockan 12:00 på Engelbrektsplan 2, Stockholm. Mats Högberg, VD på Pharmacolog, kommer att presentera Bolaget samt hålla i en frågestund. Lunch kommer att erbjudas under investerarträffen.

För att delta på Pharmacologs investerarlunch, vänligen registrera er genom att skicka ett mail till corporate-finance@mangold.se senast klockan 15:00 tisdagen den 20 september 2022.

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD
E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se

Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release