Pharmacolog får ny order från Belgien på ett DrugLog™-system

Vivalia Health Care Group, baserad i provinsen Luxemburg, Belgien, har beställt ett DrugLog™-system för omedelbar installation. Vivalia är en hälsovårdsorganisation som består av sex sjukhus och mer än 1600 bäddar.

DrugLog™-systemet kommer primärt att användas för kvalitetskontroll av preparat med cytostatika och antikroppsbehandlingar vid Arlonsjukhuset i Belgien.

” Denna order ger Pharmacolog en möjlighet att vara en del av en större sjukvårdsorganisation med ett kvalitativt tillvägagångssätt som stöds av moderna tekniker inom samtliga sjukhus- och sjukhustjänster. Vi uppskattar att vårt fokus på lösningar som säkerställer patientsäkerhet uppskattas av den prestigefyllda Vivalia Healthcare-gruppen och ser fram emot att utveckla vår framtida relation”, säger Per Persson, VD, Pharmacolog.

För mer information kontakta:

Per Persson, VD

E-post: per.persson@pharmacolog.se
Tel: 073-746 44 61


Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://perpetuamedical.se/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release