Pharmacolog presenterar ny strategi på Småbolagsdagarna 2023

Lars Gusch, vd för Pharmacolog i Uppsala AB (publ) presenterade bolagets nya strategiska inriktning på Småbolagsdagarna den 12 juni 2023.

Pharmacolog banar väg för en stark kommersiell utveckling. Genom att bredda distributionsnätet och införa en SaaS-modell för att sänka den initiala investeringen kan fler sjukhus implementera kvalitetssäkring av läkemedelsberedningar och därmed öka patientsäkerheten.

Det livestreamade eventet arrangerades av Aktiespararna och presentationen är tillgänglig på bolagets hemsida https://perpetuamedical.se/investor-relations-2/.

För mer information kontakta:

Lars Gusch, vd

E-post: lars.gusch@pharmacolog.se
Tel: 070-223 97 72


Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://perpetuamedical.se/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Release