Pharmacolog presenterar på Småbolagsdagarna 2022

Metoder och verktyg avsedda att reducera risken för felaktig medicinering behövs mer än någonsin och efterfrågan på system för kvalitetskontroll av iordningställda läkemedel ökar kraftigt. Med beprövade, effektiva och väl fungerande lösningar står Pharmacolog redo att möta denna ökade efterfrågan. Bolaget befinner sig nu i början av en kraftig expansion och har efter en kraftig omsättningsökning 2021 påbörjat resan mot ökad lönsamhet och tillväxt. Pharmacologs VD, Mats Högberg, kommer att berätta mer om bolagets verksamhet och kommentera den senaste tidens pressmeddelanden på Småbolagsdagarna 2022. 

Den 13 juni kl. 09:00-09:30 medverkar Pharmacolog AB på Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna 2022. Mats Högberg, VD, kommer att presentera Pharmacolog och svara på dina frågor om bolaget. 

Bolaget inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via http://www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt. 

Passa på att ställa dina frågor till Mats Högberg genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen. 

INFORMATION  
När: 13 juni kl. 09:00-09:30 
Livesändning: http://www.aktiespararna.se/tv/live

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter, DrugLog®, WasteLog® och PrepLog®, hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release