Pharmacolog tillsätter ny Director of QA-RA

Pharmacolog tillsätter Asal Attabipour som Director of QA-RA. Asal har lång erfarenhet av kvalitetsarbete i medicintekniska bolag och tillträder den 8/11 2022.

I rollen som Director of Quality Assurance och Regulatory Affairs (QA-RA) kommer Asal att leda bolagets kvalitets- och certifieringsarbete samt fungera som PRRC (Person Responsible for Regulatory Compliance). Hon har en examen i biologi från Mashad Universitetet i Iran och inom toxikologi från Karolinska institutet. Hon har därefter haft flera roller i globala företag inom utveckling, produktion och QA-RA. Tidigare har hon bland annat fungerat som Global Quality and Regulatory Affairs Specialist vid Direct Health Care Group och Boule Medical samt Regulatory Affairs Manager vid Getinge AB. Asal kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och ersätter frånträdande ansvarig för QA-RA Susanne Grimsby.

VD Mats Högberg kommenterar. ”Vi är väldigt glada att Asal valt att acceptera rollen som Director of QA-RA. Då vi står inför en spännande fas med ökad tillväxt på flera marknader behöver vi en person med erfarenhet av internationellt kvalitetsarbete. Jag vill också passa på att tacka Susanne för ett utomordentligt gott samarbete och önskar henne lycka till i sitt nya uppdrag.”

För mer information kontakta:

Mats Högberg, VD

E-post: mats.hogberg@pharmacolog.se
Tel: 070-546 50 21


Om Pharmacolog AB

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på http://www.pharmacolog.com.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via ca@mangold.se.

Release