Uppgradering av Pharmacolog Dashboard™ stödjer internationell expansion

Pharmacolog i Uppsala AB (publ) lanserar en uppgradering av Pharmacolog Dashboard™ med både omfattande analysvägledning och språkstöd för prioriterade marknader.

Sedan den första lanseringen av Pharmacolog Dashboard™, som används för granskning och analys av utförda läkemedelsvalideringar, har den mottagits väl av våra kunder. För att stödja expansionen på prioriterade marknader erbjuder Pharmacolog nu det webbaserade verktyget på engelska, franska, spanska och tyska. Dessutom kan både kunder och lokala representanter nu dra nytta av den omfattande grafanalysguiden som finns i applikationen. Steg-för-steg-guiden hjälper användare att analysera ofullständiga mätresultat, oberoende av att konsultera våra experter på huvudkontoret. Den senaste versionen av Pharmacolog Dashboard™ stödjer och förbättrar fullt ut funktionerna och förbättringarna i den nyligen släppta applikationsprogramvaran, version 4.10, för alla instrument i produktportföljen, inklusive den förbättrade hanteringen av kalibreringar. På kundernas begäran har Pharmacolog även infört mindre förbättringar som gör stor skillnad för deras dagliga användning.

Lars Gusch, vd för Pharmacolog kommenterar: “I år har vi lanserat en ny hårdvaruplattform, en ny version av applikationsmjukvaran och nu, en uppgradering av det webbaserade verktyg som redan uppskattas av våra kunder. Dessa lösningar är bevisat skalbara och ligger till grund för vårt SaaS-koncept som kommer att introduceras under sommaren. I linje med Pharmacologs nya strategi stödjer releaserna även expansionen av vårt distributionsnätverk och introduktionen av ytterligare partnersamarbeten.”  

För mer information kontakta:

Lars Gusch, vd

E-post: lars.gusch@pharmacolog.se
Tel: 070-223 97 72


Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://perpetuamedical.se/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Release