West Virginia University Medicine väljer WasteLog™

Pharmacolog USA Inc. har fått en beställning från West Virginia University (WVU) Medicine på ett WasteLog™-system som ska placeras på J.W. Ruby Memorial Hospital i Morgantown, WV.

West Virginia University (WVU) Health System, det största hälsosystemet och den största privata arbetsgivaren i West Virginia, består av 23 sjukhus och 5 institut, inklusive det berömda WVU Cancer Institute och WVU Heart and Vascular Institute. Screening av narkotikaklassade läkemedel kommer att introduceras på flagship-sjukhuset J.W. Ruby Memorial Hospital i Morgantown, WV, för att förbättra det befintliga programmet för förebyggande av läkemedelsförskingring. Ordern beräknas endast ha en mindre resultatpåverkan.

Steve Maiorano, försäljningschef, Pharmacolog USA Inc. kommenterar: “Jag är glad över att arbeta med teamet på WVU Medicine för att förbättra deras program för förebyggande av läkemedelsförskingring med implementeringen av WasteLog™.”

För mer information kontakta:

Lars Gusch, vd

E-post: lars.gusch@pharmacolog.se
Tel: 070-223 97 72


Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://perpetuamedical.se/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Release